Deskundig en betrouwbaar advies bij aardbevingsschade

Heeft u aardbevingsschade? Dan wilt u dit natuurlijk zo snel en goed mogelijk laten herstellen. Hierbij kan heel wat komen kijken, een zorg die wij graag uit handen nemen. Hierbij kunt u denken aan het in goede banen leiden van het totale project: van het rapport, de offerte tot aan de uitvoering en het toezicht hierop. Tijdens het gehele proces heeft u enkel Lameijer Bouwkundige dienstverlening als contactpersoon. Dat houdt het overzichtelijk en toegankelijk.

Heeft u advies nodig bij uw aardbevingsschade?

Neem contact op

Van het controleren van het rapport en contra-expertise tot aan het herstellen van uw aardbevingsschade

Lameijer Bouwkundige dienstverlening staat voor u klaar. Wilt u, voordat u aan de slag gaat met het herstel, eerst uw rapport door een onafhankelijke partij laten controleren? Hierbij helpen wij graag. Zo weet u zeker dat alle schades juist behandeld worden in het rapport. Mocht u nog een contra-expertise wensen, dan voeren wij ook dit graag voor u uit. Door onze uitgebreide bouwkundige kennis zijn wij hiervoor de juiste partij. Het opstellen van een schaderapport vergt veel tijd en ervaring, ervaring waarover Lameijer Bouwkundige dienstverlening beschikt om u op een uitstekende manier te kunnen bedienen.

Heeft u het schaderapport al ontvangen en wilt u graag de schade herstellen? Door als aanspreekpunt te fungeren begeleiden wij het gehele proces: van offerte, begeleiding en toezicht tot herstel van de schade.